YAZ OKULUNDA FARKLI ÜNİVERSİTELERDEN DERS ALABİLME İLE İLGİLİ DUYURU
30.06.2020

ESOGÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde açılmayan veya açılsa da ders saatlerinin çakışmasından dolayı yaz okulunda Fakülte bünyesinde alınamayan dersler için öğrencilerimiz farklı üniversitelerden ders alabilirler. Farklı üniversitelerden ders almak isteyen öğrencilerimiz, almak istediği bu dersler için mutlaka Fakülteye e-posta ile başvuru yapmak zorundadır. Başvuru sırasında ekteki “Farklı Üniversiteden Ders Alma Talep Formu” doldurulmalı ve alacağı dersin içeriği eklenerek e-posta aracılığıyla İ.İ.B.F. Dekanlığına ulaştırılmalıdır.

Önemli Not: Yaz okulunda toplamda fakültemizde açılan dersler esas alınarak 9 (Dokuz) kredilik ders alabilirler. Farklı üniversiteden yaz okulunda ders alacak öğrencilerimiz ise toplamda 12 (On İki) kredilik ders seçebilirler.

EK: FARKLI ÜNİVERSİTEDEN DERS ALMA TALEP FORMU